ApiTeo - Furnizorul tău de echipamente și produse apicole

Despre noi

APITEOfurnizorul tau de echipamente sau produse apicole. Este firma care a stiut sa isi castige clientii prin corectitudine, calitate si preturi mici. Politica firmei noastre este sa legam relatii bazate pe incredere si respect reciproc. Totul a inceput de la doi roi dobanditi in vacanta clasei a opta prestand servicii de paza si incarcat descarcat stupi la unchiul meu. Am reusit cu ajutorul Lui Dumnezeu sa dezvolt aceasta pasiune/ business pana la nivelul de am putu lua fonduri europene (masura112)Dar am diversificat un pic lucrurile intrand si pe piata echipamentelor pentru apicultori.

Brandul APITEO are următoarele misiuni :
Punerea la dispoziție continuu de oferte atractive
Dezvoltarea unei atenții deosebite față de nevoile clienților nostrii
Studierea permanentă a cerințelor pieței
Selectarea cu atenție a furnizorilor.

Aveți nevoie de un prieten? Sunteți la începutul carierei apicole și v-ați blocat? Eșuați mereu și mereu? Stupăritul nu este o activitate ușoară, dar noi suntem aici pentru a vă oferi ajutorul de care aveți nevoie. Acolo unde nu stim, sunam un prieten. Aveți numărul de telefon în rubrica contact, și puteți oricând să ne contactați prin Chat.

Pentru o interacțiune directă vă așteptăm la sediul stupinei noastre, sau la targurile apicole la care participăm, organizate pe întreg teritoriul țării.

Vom avea oportunitatea de a ne cunoaște personal, de a schimba experiențe, iar dumneavoastră puteti oricând testa calitatea produselor oferite de noi.